• Pozovite nas

    +381 34 6 102 104
  • Naša lokacija

    Kralja Petra 16/IV
  • Pon - Pet

    07.30 do 15.30
Image

Organizaciona struktura

Direktor
Image

Zoran Đorović

Rođen je 1975. godine u Gruži. Po obrazovanju je master pravnik i specijalista strukovni politikolog, a zvanja je stekao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu i Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu.
Ima 27 godina radnog staža u sistemu lokalne samouprave. Poseduje preko 15 godina iskustva u poslovima i projektima u domenu informacionih tehnologija. Predsednik je Radnog tima za implementaciju gradskog Data centra u Kragujevcu. Koordinirao je projekat finansiran od strane UNDP u okviru koga je gradski prevoz grada Kragujevca postavljen u Google Transit sistem, bio je menadžer projekta "Unapređenje eUprave grada Kragujevca" u okviru Swiss Pro programa i član Radnog tima projekta u okviru EUPRO programa u okviru koga je izrađen novi GIS portal Kragujevca, Rekovca i Knića. Sprovodio je implementaciju softvera za finansije, lokalnu poresku administraciju, imovinu, opštinskog informacionog sistema, lokalnih računarskih mreža, telefonije i drugih IT rešenja za lokalne samouprave. Autor je više web portala.
Pored iskustva u domenu informacionih tehnologija obavljao je funkciju zamenika načelnika Gradske uprave za razvoj grada Kragujevca, direktora Biznis inovacionog centra Kragujevac, načelnika Odeljenja za upravljanje projektima u Gradskoj upravi grada Kragujevca, predsednika i zamenika predsednika opštine Knić, načelnika Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i administratora informacionog sistema u Opštinskoj upravi Knić.
Od 2017. godine je akreditovani predavač Nacionalne akademije za javnu upravu, za oblasti: digitalna pismenost; upravljanje podacima; uprava u službi građana, e-uprava i javne usluge - IBR 10143. Autor je naučne monografije "Elektronska uprava u Republici Srbiji". 
Odrzao je vise gostujucih predavanja na temu otvorenih podataka, Smart City rešenja i eUprave, GIS-a, u organizaciji Kancelarije za IT i eUpravu, programa Swiss Pro, EU PRO, Fridrih Nauman fondacije, PC Press-a.
Pohađao je više liceniranih obuka u domenu IT, kompanija Microsoft, Autodesk, kao i velikog broja drugih obuka od značaja za rad javnog sektora i lokalne samouprave.
Stručno je usavršavan kroz programe Evropske unije kao stažista u lokalnoj samoupravi Velike Britanije i programe obuka u institucijama Evropske Unije.

O nama

PIB: 112600173

Matični broj: 21704245

Šifra delatnosti

PAK: 552615

Žiro račun: 155-75404-02

 

Kontakt

Korisni linkovi

Pišite nam

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Publish modules to the "offcanvas" position.